Specialistische reiniging

Heeft u periodiek of incidenteel te maken met een intensieve of complexe schoonmaakklus? Van de Kraak Schoonmaak is dé betrouwbare en ervaren specialist die u altijd kunt inschakelen. Wij beschikken over diverse reinigingsmiddelen- en machines die nodig zijn voor de meest complexe klussen. Onze specialistische werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

hoogwerker
 • Gevelreiniging

  Een gevelreinigingsbeurt verbetert de uitstraling van je pand, maar een conserverende behandeling verhoogt tevens de duurzaamheid van je gevels. Met kennis van gebruikte bouwmaterialen, de inzet van professionele apparatuur en het gebruik van verantwoorde middelen, behouden wij uw gevel in optimale staat. Reinigen van gevelbeplating kan goed gecombineerd worden met glasbewassing. Uw gebouw zal er verzorgd uitzien wat de uitstraling enorm ten goede komt.

 • Calamiteitenschoonmaak

  Als u te maken heeft met een calamiteit, wilt u het liefst zo snel mogelijk de draad weer oppakken. Schoonmaken na calamiteiten is een specialistische klus. Wij staan voor u klaar om de sporen van de calamiteit zo snel mogelijk te wissen en schoon te maken. Denk hierbij aan schade die ontstaan is door brand, wateroverlast, storm of lijkvinding. Onze calamiteitenschoonmaakdienst kan zeven dagen per week en 24 uur per dag worden ingeschakeld om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij garanderen de juiste kennis en expertise om gevolgschade te voorkomen.

 • Opleveringsschoonmaak

  Een opleveringsschoonmaak wordt in de meeste gevallen aangevraagd door bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Zo’n intensieve schoonmaak kan gewenst zijn na bouw of renovatie, maar bijvoorbeeld ook na een verhuizing. Wij maken woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk gereed voor oplevering door kleine sloopwerkzaamheden te verrichten, het bouwstof, bouwafval en de laatste resten te verwijderen. Zowel de binnenkant als buitenkant wordt grondig aangepakt. Bij het schoonmaken wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen voor het allerbeste resultaat.

 • Intensieve tapijt- en meubelreiniging

  Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei stoffen meubels. Zo kunt u denken aan een stoffen bankstel, of de tientallen bureaustoelen bij u op kantoor. Met onze milieuvriendelijke meubelreiniging krijgen wij overal vlekken, kringen en vuil uit. Na de dieptereiniging zijn uw meubels weer schoon en fris. Wij reinigen tapijt volgens verschillende milieuvriendelijke methoden. Tijdens de tapijtreiniging verwijderen we vuil en vlekken en neutraliseren we onaangename geurtjes.

 • Dakgoten reinigen

  Verstoppingen in dakgoten kunnen zorgen voor veel schade. Voorkom vochtproblemen en schade door periodiek uw dakgoten te laten reinigen. Tijdens het schoonmaken kunnen wij direct inspecteren of er eventueel zwakke plekken in de dakgoot aanwezig zijn. Ook voor het reinigen van regenpijpen, dakkapellen en dakpannen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor iedere klus.