Van vader op zoon

Van de Kraak Schoonmaakdiensten is een echt familiebedrijf. In 1940 opgericht door Jacob van de Kraak en sindsdien een begrip in Utrecht en omstreken. Met onze jarenlange ervaring zijn wij voorloper in de schoonmaak- en glazenwasserssector en een betrouwbare en professionele partner voor bedrijven en particulieren. Van de Kraak Schoonmaakdiensten is een VCA* gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij de MKB Vakvereniging Schoonmaak Is Een Vak. Wij beschikken over de meest geavanceerde schoonmaakapparatuur en garanderen voor ieder probleem een oplossing. Een heldere zaak! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hoge kwaliteit schoonmaakwerk

Een klanttevredenheidsscore van 99,8%

Goed opgeleid en ervaren personeel

Werken op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier

Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

*VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

peter

“De liefde voor het vak is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vakkennis gaat over van generatie op generatie.”

Peter van de Kraak

Eigenaar

personeelsAdvertentie

heb je een Passie voor schoonmaken?

Werken bij Van de Kraak Schoonmaakdiensten betekent werken in een professionele organisatie en service verlenen met een glimlach op het gezicht. Heb jij een passie voor schoonmaken? Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Aarzel niet en stuur ons een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij ons vindt passen en stuur je CV mee. Indien er een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

Bij Van de Kraak Schoonmaakdiensten ben je verzekerd van: 

  • Een plezierige en open werksfeer met fijne collega’s 
  • Gezond en veilig werken
  • Coaching door geschoold personeel
  • Een marktconform salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en eventueel genoten opleiding

Spreek dit je aan? Neem gerust contact met ons op om meer te horen over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij hebben.