Natuurlijk verbetert een gevelreinigingsbeurt de uitstraling van je pand, maar een conserverende behandeling verhoogt tevens de duurzaamheid van je gevels.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Een fraaie gevel oefent helaas nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op “gevelkunstenaars”. Met een juiste voorbehandeling kan veel ellende worden voorkomen. Maar snel en verantwoord ingrijpen is altijd geboden.

Met kennis van gebruikte bouwmaterialen, de inzet van professionele apparatuur en het gebruik van verantwoorde middelen, behouden wij uw gevel in optimale staat. Zodat uw pand gezien mag blijven worden! Van de Kraak gevelreiniging is hierbij de oplossing.

hoogwerker
 • Hogedruk reiniging

  Hogedrukreiniging is de meest gebruikte schoonmaakmethode. In de meeste gevallen reinigen we met water. Veelal is dit voldoende voor vuilverwijdering​. Maar, indien nodig kunnen wij in overleg schoonmaakmiddelen toevoegen, als dat noodzakelijk is voor het beste resultaat.

 • Voegwerk herstellen

  Tijdens de inventarisatie van het werk, inspecteren we de kwaliteit van het voegwerk. Als er tijdens het reinigen voegwerk losraakt, wordt dat hersteld. De beschadigde voegen worden uitgehakt en verdicht. Hierover maken we vooraf duidelijke afspraken met elkaar.

 • Graffiti verwijdering

  Het is bijzonder vervelend als je graffiti ​op je muren en gevels hebt! Vaak zijn het verschillende lagen verf over elkaar, vaak ook van verschillende samenstelling. Kortom: ga niet zelf aan de slag met de verwijdering van de graffiti. Het zou niet de eerste keer zijn, dat je meer kapot maakt dan oplost!

 • Aanbrengen van coatings en impregneren van muren​

  Ook kunnen we de gevels hydrofoberen. Deze worden én waterafstotend, wat vochtdoorslag voorkomt en alg- en mosvorming op de muur vermindert, én de muren worden geïmpregneerd.​